Chihiros LED WRGB II 60 67W 60-80cm s regulátorom Rozbaliť

Chihiros LED WRGB II 60 67W 60-80cm s regulátorom

Chihiros Chihiros

5503

nové

Prémiové akváriové svetlo pre krásne sfarbenie rastlín a rýb s regulátorom.

Viac detailov

Skladem

240,36 €

s DPH

Detaily

Nový typ čipov LED 3v1

Osvetlenie Chihiros používa nové LED čipy s technológiou, ktorá umožňuje nájsť spektrum RGB v jednom čipe. Chihiros tak ponúka nižšiu spotrebu energie pri vyššej svietivosti v porovnaní s konkurenčnými značkami. Táto technológia má tiež prirodzenejšie spektrum, vďaka čomu lepšie zvýrazníte farby vašich zvierat alebo rastlín. Táto technológia teda lepšie vyfarbuje objekty v akváriu ako použitie štyroch LED pásikov s rôznymi farbami, ako je to bežné. Všetky farby sú totiž v jednej dióde LED, čo umožňuje lepšie vykreslenie rýb a rastlín.

Riadiaca jednotka priamo v kryte

Pomocou ovládača, ktorý možno ovládať bezdrôtovo prostredníctvom rozhrania Bluetooth, možno ľahko nastaviť, kedy sa má osvetlenie zapnúť a vypnúť. Možno tiež konfigurovať jednotlivé farby. Spektrum si tak môžete nastaviť presne podľa svojich potrieb.

Nastavenia sa vykonávajú pohodlne prostredníctvom mobilnej aplikácie a ovládač si všetko pamätá pre prípad výpadku prúdu. Vďaka technológii Bluetooth je mobilné ovládanie veľmi jednoduché a intuitívne. Program je funkčný v systémoch Android aj iOS.

Obsah balenia:

Jedno LED svetlo vrátane kabeláže, transformátora a stmievača.

Posuvné nožičky na umiestnenie na okraje akvária

Špecifikácie

Chihiros WRGB60 II

Výkon: 67 W

Rozmery: 600 x 140 x 18 mm

Svietivosť: 4500 lm

Pre akváriá s dĺžkou: 60-75 cm

Svetlá