Chihiros LED Séria S1128 1200mm 114-130cm 65W strieborná Rozbaliť

Chihiros LED Séria S1128 1200mm 114-130cm 65W strieborná

Chihiros Chihiros

10864

nové

LED osvetlenie pre akváriá 114-130 cm určené na pestovanie akváriových rastlín, vhodné do akvárií ako náhrada za doteraz používané žiarivky.

Viac detailov

Není skladem

145,05 €

s DPH

Detaily

Čím sa osvetlenie Chihiros série S líši od iných LED svetiel:

Vodotesné a odolné voči vode

Vzhľadom k tomu, že osvetlenie je navrhnuté špeciálne na použitie v akváriových krytoch, dostalo špeciálnu ochranu proti striekajúcej vode. Ide o ochranu IPX4.

Ochrane proti korózii bola prispôsobená aj vysoká vlhkosť.

Jednoduchá výmena so súčasným žiarivkovým osvetlením v kryte

Väčšina akvaristov v súčasnosti rieši, ako nahradiť zastarané žiarivkové osvetlenie v krytoch osvetlením LED. Problémom však často býva uloženie v kryte. Séria Chihiros S však tento problém rieši. Na oboch koncoch svetla sa nachádzajú adaptéry, ktoré simulujú koncovky žiariviek. Svetlo teda umiestnite do objímok, ktoré zostali po žiarivkách. Tie teraz budú fungovať ako držiaky, ale nebudú napájať svetlo LED, pretože má vlastnú elektroniku s vlastným napájaním.

Svetlo môžete samozrejme použiť na akvárium bez krytu. Je vybavené držiakmi na pripevnenie k bočným okrajom akvária. Takže stačí odstrániť adaptéry žiariviek a použiť len držiaky na okrajoch akvária.

Ako teda jednoducho vymeníte žiarivky za LED radu S?

Jednoducho odskrutkujte súčasné žiarivky z objímok a namiesto nich ich umiestnite do objímok Chihiros série S. Objímky budú bezpečne držať svetlo, ktoré už nebude ich jedinou funkciou. Nebudú už svetlo napájať, pretože svetlo má vlastný kábel.

Ušetríte náklady na energiu

Ak máte v súčasnosti v kryte dve žiarivky T5, môžete obe odskrutkovať a nahradiť ich jedným svetlom Chihiros série S rovnakej dĺžky. Príkon bude polovičný, ale svietivosť bude rovnaká ako pri použití dvoch žiariviek! Ak máte v kryte dve žiarivky T8 a nahradíte ich jedným svetlom Chihiros rovnakej dĺžky, získate rovnaký svetelný výkon, ako keby ste mali v kryte tri žiarivky T8.

Prístupná cena

Toto osvetlenie ťaží z veľmi úspešnej série Chihiros A, ktorej sa v krajine predali stovky kusov s vynikajúcimi recenziami. Svetlo série S má rovnakú elektroniku, ale vylepšený obal pre lepšiu ochranu pred vodou, aby bolo ešte bezpečnejšie na použitie v kryte, a tiež vylepšenú montáž priamo do objímok pôvodných žiariviek. Cena je veľmi konkurencieschopná a rádovo nižšia v porovnaní s konkurenčnými značkami, ktoré ponúkajú rovnakú funkciu.

Ideálne na pestovanie akváriových rastlín

Použité diódy LED sú ideálne na pestovanie rastlín. Vďaka svojej farebnej teplote 8 000 K vyžarujú biele svetlo denného svetla. Osvetlenie je veľmi intenzívne vďaka použitiu viacerých LED diód blízko seba. V porovnaní so žiarivkovým osvetlením je preto výrazne silnejšie (2 až 3-krát).

Kompatibilita s akváriovými súpravami

Toto osvetlenie série S je vhodné pre všetky komerčne vyrábané akváriové súpravy, ako sú Juwel, Aquatlantis, Eheim, Diversa, Aquael atď. Podrobnú tabuľku náhradných žiariviek nájdete nižšie.

Tabuľka s veľkosťami žiariviek a osvetlenia, ktoré môžu nahradiť žiarivky: (žiarivky T5 sú novším typom a sú tenšie ako žiarivky T8, ktoré sú ich predchodcami)

Žiarivka T5 1200 mm 54 W - Vyberte si žiarivku Chihiros S1128, ktorá má príkon 65 W a vydáva ekvivalentné svetlo ako viac ako dve 54W žiarivky T5. LED svetlo sa zmestí do objímok, ktoré máte v kryte.

Žiarivkové svetlo T8 1200 mm 54 W - Vyberte si žiarivku Chihiros S1128, ktorá má príkon 65 W a vydáva ekvivalentné svetlo ako viac ako dve žiarivky T8 54 W. Svetlo LED sa zmestí do zásuviek, ktoré máte v kryte.

Chihiros S1128

Príkon: 65 W

Rozmery: 1128 x 62 x 12 mm

Svietivosť: 9700lm

Náhrada za žiarivky: T5 1200mm 54W, T8 1200mm 54W

Pre akváriá bez krytu dĺžka: 114-130 cm

Obsah balenia:

LED osvetlenie vrátane potrebnej kabeláže a transformátora

Držiaky na pripevnenie k okrajom akvária

Adaptéry T5 a T8 na montáž namiesto pôvodných žiariviek

Upozornenie! Osvetlenie sa dodáva v striebornej farbe!

Vlastnosti

Rozmery1128 x 62 x 12 mm
OsvetlenieNáhrada za žiarivky: T5 1200mm 54W, T8 1200mm 54W
Svietivosť9700 lm
Pre akváriáPre akvária bez krytu dĺžka: 114-130 cm
Príkon65W

Videá

Svetlá