Chihiros X100 COB LED bodové svetlo 50W strieborné Rozbaliť

Chihiros X100 COB LED bodové svetlo 50W strieborné

Chihiros Chihiros

10858

nové

Ultra silné LED svietidlo pre náročné rastliny

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

141,01 €

s DPH

Detaily

Tento rad svietidiel je náhradou za predtým veľmi obľúbené, ale neefektívne výbojkové svietidlá. V sérii Chihiros X sa používajú LED diódy COB, čo znamená, že na malej ploche je umiestnený veľký počet výkonných LED diód. Vďaka tomu možno dosiahnuť veľmi vysokú intenzitu osvetlenia, ktorá by inak nebola možná pri použití žiariviek alebo bežných LED svietidiel.

Toto osvetlenie je preto ideálne všade tam, kde sa vyžaduje veľmi vysoká intenzita svetla - napr. pri pestovaní náročných akváriových rastlín.

Výhody série Chihiros X oproti iným LED svietidlám:

Najvyššia intenzita na trhu

Ak chcete svojim rastlinám poskytnúť maximálnu intenzitu svetla, vyberte si rad X. Je ideálna pre japonské akváriá s náročnými kobercovitými rastlinami.

Úspora energie v porovnaní s výbojkovými svetlami HQI

Dávnejšie veľmi obľúbené výbojkové svetlá, ktoré majú veľmi vysokú svietivosť, sa v súčasnosti postupne nahrádzajú svetlami LED s technológiou COB LED. Ak uprednostňujete silné osvetlenie z jedného bodu, vyberte si rad X.

Hra tieňov

Toto je azda najväčšie čaro bodových svetiel LED. Tým, že svietia z jedného bodu, vytvárajú sa v akváriu tiene od prechádzajúcich rýb alebo trepotajúcich sa listov rastlín. To dodáva akváriu nenapodobiteľný štýl.

Ventilátor na chladenie

Vzhľadom na vysoký výkon svetla je potrebné ho starostlivo chladiť, preto obsahuje zabudovaný ventilátor, ktorý chráni svetlo pred prehriatím.

Súčasťou balenia je držiak na pripevnenie k zadnému okraju akvária. Maximálna hrúbka skla je 12 mm.

Chihiros X100

Výkon: 50 W

Rozmery: 170 x 137 x 44 mm

Svietivosť: 4200lm

Pre akváriá s dĺžkou: 60-80 cm

Vlastnosti

Rozmery170x137x44 mm
Svietivosť4200 lm
Pre akváriádĺžky 60-80 cm
Príkon50W

Videá

Svetlá