Akváriá 

Počet produktov v kategórii: 82

V našej ponuke nájdete najmä súpravy od portugalskej značky Aquatlantis. S touto spoločnosťou spolupracujeme už dlhé roky a ich výrobkom dôverujeme a máme s nimi veľké skúsenosti. Akváriá sú precízne ručne lepené, vybavené kvalitným svetlom a vnútorným filterom.

Vyššia séria akvárií Aquatlantis Volga má najsilnejšie osvetlenie zo všetkých súprav na trhu, vďaka čomu je akvárium vhodné pre aj kobercové rastliny. Akvárium má minimalistický dizajn, precízne spracované detaily a páči sa nám, že akvárium splýva so skrinkou.

Stenové akváriá Aquatlantis Aquaplasma sú zaujímavé a vyzerajú skvele v kanceláriách, ordináciách a iných pracovných priestoroch. Svoje miesto si však nájdu aj v obývacej izbe.

Kompletný návod na zriadenie akvária nájdete zde.

V skratke, okrem akvária budete potrebovať svetlo a filter (ak nie je súčasťou sady), substrát, dekorácie, rastliny, náradie na údržbu akvária, hnojivo na rastliny, čistiace baktérie. Okrem toho si môžete zaobstarať sadu na CO2, regulátor pH alebo dávkovač hnojiva.

Na našom youtube kanáli nájdete aj množstvo videí o zakladaní akvárií, od jednoduchých akvárií až po zložité akváriá založené na koreňoch a skalách.

Zobrazených 73 - 82 z 82 položiek

Filter:

Akváriá