AQUAEL ULTRA 100W Rozbaliť

AQUAEL ULTRA 100W

Aquael

5905546313445


aq32

nové

Séria ULTRA HEATER obsahuje prvé inteligentné akváriové ohrievače na trhu, ktoré používajú SHS (inteligentný systém ohrevu) s nerozbitným krytom. Sú vybavené presným (±0,25 °C) elektronickým termostatom a alarmom prehriatia. Ideálne na použitie v akváriách pre vodné korytnačky a veľké ryby. Sú odolné proti popáleniu a možno ich bezpečne inštalovať do nádrží s veľmi citlivými organizmami.

Viac detailov

na cestě

24,45 €

s DPH

Detaily

ULTRA HEATER - Prvý inteligentný ohrievač akvária.

SHS (inteligentný systém ohrevu) - Mikroprocesorová riadiaca jednotka vyberá najnižší výkon ohrevu potrebný na udržanie nastavenej teploty vody v akváriu. V prípade potreby mikroprocesor zvýši alebo zníži výkon na udržanie nastavenej teploty. Použitie inteligentného vykurovacieho systému umožňuje nižšiu amplitúdu teploty vody v akváriu vďaka stabilnejšej prevádzke zariadenia. Okrem toho systém SHS pozitívne ovplyvňuje životnosť ohrievača a životnosť ohrievača.

Ohrievač sa programuje pomocou veľmi pohodlného systému ONE-TOUCH, ktorý je vybavený jediným tlačidlom a krúžkom LED indikujúcim aktuálnu a nastavenú teplotu.
Elektronický termostat ponúka jedinečnú presnosť +/-0,25 °C, udržiava v akváriu konštantnú teplotu a zabezpečuje tepelný komfort aj pre tie najcitlivejšie druhy akvárií.

Rozsah regulácie teploty od 20 do 33 °C umožňuje použitie ohrievača pri liečbe mnohých ochorení rýb vrátane tzv. rybích kiahní.

OhrievačULTRA HEATER má tiež vstavaný varovný systém pre prípad prehriatia v horúcom počasí. Vďaka nerozbitnému plastovému krytu sú ohrievače vody ULTRA HEATER ideálne pre nádrže s veľkými a silnými rybami, a dokonca aj s vodnými korytnačkami. Zariadenia sú úplne bezpečné a nespôsobia popáleniny ani citlivým rybám, ako sú sumce a raje.

Rozsah ULTRA HEATER zahŕňa 6 modelov s výkonom od 25 do 200 W a sú k dispozícii v 3 dĺžkach, čo umožňuje presné prispôsobenie veľkosti akvária.

Zariadenia ULTRA HEATER sú najmodernejšími výrobkami na trhu na ohrievanie akváriovej vody.
Ohrievanie akváriovej vody ešte nikdy nebolo také intuitívne a bezpečné.

Vlastnosti:
  • One Touch systém - pohodlné ovládanie teploty jedným tlačidlom.
  • Vstavaný tepelný spínač - ohrievač sa automaticky vypne v prípade nadmerného zvýšenia teploty v horúcom počasí.
  • Plne elektronický - žiadne časti termostatu nie sú náchylné na mechanickú poruchu
  • Vstavaný elektronický termostat - zobrazuje aktuálnu teplotu vody v nádrži prostredníctvom farebného displeja
  • Kryt odolný proti praskaniu zo špeciálneho plastu
  • Presný elektronický termostat (+/-0,25 °C)
  • Prevádzka ohrievača a aktuálna teplota indikovaná farebnými LED diódami
  • Vhodný na prevádzku v sladkovodných a morských akváriách
  • Ohrievače Ultra HEATER sú vyrobené v súlade s najprísnejšími európskymi bezpečnostnými normami, čo zaručuje bezpečnú prevádzku a údržbu.
  • Každá jednotka je testovaná a kalibrovaná v laboratóriu AQUAEL, čím je zabezpečená jej presnosť.
  • Vyrobené v Poľsku

Vlastnosti

Rozmeryv 20,8 cm
Pre akváriá60 - 100l
Príkon100 W

Ohrievače