Easy LED Universal 2.0 1149 mm + ovládač zdarma! Rozbaliť

Easy LED Universal 2.0 1149 mm + ovládač zdarma!

Aquatlantis Aquatlantis

nové

Výkonné a plne vodotesné osvetlenie LED s dvoma nezávisle ovládanými okruhmi. Variabilná montáž pre každé akvárium. Celkovo štyri farby LED majú svietivosť 7096lm pri spotrebe iba 54 W.

+ Jednoduchý bezčasový ovládač T1

Viac detailov

Skladem

305,21 €

s DPH

Detaily

Easy LED Universal 2.0

je pokročilý systém osvetlenia, vďaka variabilite montáže použiteľný pre akékoľvek akvárium na trhu. Jeho hlavné výhody sú:

- vysoká svietivosť
- vysokokvalitné spektrum svetla dosiahnuté pomocou viacfarebných LED
- optika, ktorá rozptyľuje svetlo do popredia a pozadia akvária
- 100 % vodotesné
- 3 roky záruka
[/vc_row gap="0" columns_placement="middle" bg_type="no_bg" bg_grad="background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%, #E3E3));background: pozadie: -moz-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: -webkit-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: Pozadie: -ms-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);pozadie: V tomto prípade je potrebné, aby ste si mohli vybrať, či už chcete, alebo nie, aby ste si mohli vybrať, či už chcete, alebo nie;" parallax_style="vcpb-default" bg_image_repeat="repeat" bg_image_size="cover" bg_img_attach="scroll" parallax_sense="30" animation_direction="left-animation" animation_repeat="repeat" bg_override="0" parallax_content_sense="30" fadeout_start_effect="30" overlay_pattern_opacity="80" multi_color_overlay_opacity="0.6" seperator_type="none_seperator" seperator_position="top_seperator" seperator_shape_size="40" seperator_svg_height="60" seperator_shape_background="#ffffff" seperator_shape_border="none" seperator_shape_border_width="1" icon_type="no_icon" icon_size="32" icon_style="none" icon_color_border="#333333" icon_border_size="1" icon_border_radius="500" icon_border_spacing="50" img_width="48" ult_hide_row_large_screen="off" ult_hide_row_desktop="off" ult_hide_row_tablet="off" ult_hide_row_tablet_small="off" ult_hide_row_mobile="off" ult_hide_row_mobile_large="off"]
[/vc_row]

Výkon

Vďaka výkonným LED diódam nahradí 2-3 žiarivky rovnakej dĺžky. A to pri spotrebe energie zodpovedajúcej jednej žiarivke!
Easy LED Universal 2.0 1200 mm má 7096 lm svietivosť pri spotrebe energie iba 54 W.

[/vc_row][/vc_row]
[/vc_row][/vc_row]

Dva samostatné obvody LED

Jeden obvod pozostáva zo stredného radu LED diód a druhý z krajných radov. Obvody môžete ovládať samostatne pomocou ovládača Luminus. Môžete napríklad:

- verne simulovať západ a východ slnka - ráno sa postupne rozsvietia farebné LED diódy a po nich biele LED diódy. Večer naopak postupne redukujete jasné denné svetlo na tlmené večerné farby - podmienky v akváriu sú čo najprirodzenejšie

.

- po časť dňa môžete rozsvietiť len stredný rad LED diód - takzvaná "svetelná siesta"

.

- môžete nastaviť tlmené nočné osvetlenie - mesačné svetlo

Spektrum

Kombinuje viacfarebné diódy osvetlenia na vytvorenie ideálnych podmienok vo vašom akváriu. Osvetlenie tak má nielen skvelé podanie farieb, ale aj plné spektrum pre obyvateľov vášho akvária. Osvetlenie je dostupné v štyroch variantoch:

Sladké vody

pre sladkovodnú akvaristiku. Optimálne spektrum (6800 K) pre vitalitu rastlín a verné podanie farieb (CRI 80) sa dosahuje kombináciou diód - 67 % studenej bielej, 17 % teplej bielej, 8 % modrej a 8 % červenej diódy. Modré a červené diódy poskytujú dostatok svetla v spektre využiteľnom pre rastliny (PAR - fotosynteticky aktívne žiarenie) a vďaka nim dokonale vynikne aj farba rýb.

Morský a útesový priemysel

pre morské akváriá, akváriá s tanganicami a akváriá s Malawi, kombinácia diód: studená biela 67 %, modrá 25 % a červená 8 %. Skvelé na zvýraznenie farieb rýb

Morská modrá

Pre morské akváriá s vyšším podielom aktinického svetla. Diódy: studená biela 60 % a modrá 40 %

Hlboká modrá

100% modré LED diódy pre morské akváriá. Aktínové svetlo podporuje fluorescenciu koralov a bezstavovcov. Ideálne v kombinácii so svetlom Marine Blue alebo Marine & Reef.

Optika

Svietidlo je vybavené optikou, ktorá rozptyľuje svetlo pod uhlom 120° - na rozdiel od LED svietidiel bez optiky (ktoré vyžarujú svetlo pod oveľa menším uhlom a svietia len smerom nadol) je možné umiestniť svietidlo priamo nad hladinu akvária a využiť tak jeho výkon oveľa efektívnejšie (intenzita svetla klesá so vzdialenosťou). Vďaka optike je vyžarované svetlo rovnomerne rozptýlené aj na predné a zadné sklo akvária.

Variabilní uchycení

Rozšíriteľné podpery

Pre bočné sklo akvária. Easy LED Universal 2.0 1149 mm možno použiť pre akváriá od 110 do 130 cm. (podpery možno predĺžiť až na 140 cm)

[/vc_row]

Záves

Pre čistý a jednoduchý vzhľad, kde nič neruší línie akvária (sada závesov sa predáva samostatne)

[/vc_row]

Fluorescenčná hlavica

  • Použite trubicové objímky vo vašom akváriovom kryte a nahraďte zastarané žiarivky týmto LED svetlom!
  • Easy LED Universal 2.0 1149 mm nahradí 54W žiarivku T5 (koncovky žiarivky zapadajú priamo do objímok) alebo 36W T8 (pomocou priložených adaptérov) .
  • Na nižšie uvedenom odkaze môžete zistiť, aká dĺžka svetla Aquatlantis Easy LED sa hodí k vašim existujúcim žiarivkám (objímky slúžia len na upevnenie svetla a neslúžia na napájanie).
  • Ak máte v akváriovom kryte viacero trubíc, môžete vymeniť len jednu alebo všetky.
  • Intenzita jedného svetla Easy LED zodpovedá dvom až trom žiarivkám.

Pasívne chladenie

hliníkové telo svietidla slúži ako chladič s rebrami na účinný odvod tepla z diód.

Vodotesnosť

Svietidlo je 100 % vodotesné - má ochranu IP X8 - ktorá je definovaná normou ako: "Chránené proti ponoreniu do vody. Zariadenie je schopné trvalého ponorenia do vody". Každé svietidlo pred uvoľnením do predaja výrobca osvetľuje 24 hodín ponorené v nádrži s vodou. Svietidlo je tak stopercentne bezpečné a nehrozí mu poškodenie, ak ho napríklad počas údržby hodíte do vody.

Kvalita

Svietidlo je vyrobené v Portugalsku a dodáva sa s 3 ročnou zárukou

Balenie obsahuje: Svietidlo, napájací zdroj 3,75 A, výsuvné konzoly, krytky, adaptéry pre žiarivkové zásuvky T8

Vlastnosti

Teplota svetla6800K
Svietivosť7096 lm
Adaptér24 V - 1,5 A
Napätie24V

Svetlá