Aquatlantis Easy LED tubus 742 mm Rozbaliť

Aquatlantis Easy LED tubus 742 mm

Aquatlantis Aquatlantis

5607329120607


5752

nové

Kompaktné osvetlenie pre sladkovodné akvária. Dva nezávisle nastaviteľné LED kanály majú svietivosť 1304 lm pri spotrebe energie 16 W. Nahrádza žiarivku T5 alebo T8 v existujúcom osvetlení, možno ho umiestniť aj na bočné sklá alebo zavesiť nad akvárium.

Viac detailov

Skladem

89,03 €

s DPH

Detaily

Aquatlantis Easy LED Tube 742 mm je kompaktné osvetlenie pre sladkovodné akváriá. Svietivosť 1304 lm pri 16 W. Nahrádza žiarivku T5 alebo T8 v existujúcom osvetlení, možno ju umiestniť aj na bočné sklá alebo zavesiť nad akvárium. Dva nezávisle nastaviteľné LED kanály umožňujú vernú simuláciu východu a západu slnka.

Spektrum

Easy LED Tube kombinuje štyri farby LED (teplú a studenú bielu, červenú a modrú) na dosiahnutie spektra 6400K. Spolu s vysokým indexom podania farieb (CRI = 90) sa tak zabezpečujú optimálne podmienky pre život v akváriu a zároveň dokonale vyniknú farby rýb a rastlín.

Optika a chladenie

Trubica Aquatlantis Easy LED vďaka svojej konštrukcii vyžaruje svetlo pod uhlom 120° - to nám umožňuje umiestniť svetlo tesne nad hladinu, aby sa maximalizoval jeho výkon. V konštrukcii svietidla je použitý hliník, ktorý veľmi dobre vedie teplo a účinne zabezpečuje chladenie LED diód.

Prečo LED osvetlenie:

  • Vyššia intenzita svetla a nižšia spotreba v porovnaní so žiarivkami
  • Životnosť LED až 50 000 hodín
  • Nemusíte každý rok kupovať nové žiarivky (žiarivky časom degradujú - znižuje sa intenzita svetla a mení sa vyžarované spektrum)
  • Bezpečnosť: pracuje len s napätím 14 V, ochrana IP X8

Variabilita - svetlo možno nad akvárium umiestniť tromi spôsobmi:

Hlavná 35W trubica T5 / 25W trubica T8 vo vašom akváriovom kryte. Využite objímky s trubicami a nahraďte ich týmto LED svetlom! Ak osvetlenie vo vašom akváriovom kryte dosiahlo svoj koniec životnosti alebo chcete len rozjasniť svoje akvárium výkonnejším osvetlením, potom je jednoduchá LED trubica ideálnou voľbou (Objímky slúžia len ako adaptéry na uchytenie svetla a nepoužívajú sa na napájanie). V prípade, že máte v akváriovom kryte viac ako jednu trubicu, môžete vymeniť len jednu alebo všetky.

Rozšíriteľné podpery pre bočné sklo akvária. Pre akváriá s priemerom od 75 do 100 cm. Podpery nie sú súčasťou balenia, je potrebné ich zakúpiť samostatne.

Závesné adaptéry - ak chcete svetlo zavesiť, musíte pridať konzoly a závesnú súpravu

Verná simulácia východu a západu slnka

Pomocou ovládača Easy LED control 2 môžete simulovať rôzne svetelné podmienky počas dňa. napríklad postupnou zmenou intenzity a farebného spektra svetla môžete verne simulovať východ a západ slnka - vytvoriť čo najprirodzenejšie podmienky pre ryby a rastliny.

Ako to funguje?

Diódy LED v svietidle sú zapojené do dvoch samostatných okruhov, ktoré možno naprogramovať pomocou programu Easy LED Control 2. Nastavíme ich napríklad tak, že prvý okruh, ktorý obsahuje červené, modré a teplé biele LED diódy, sa ráno začne postupne rozsvecovať, čím simuluje jemnejšie, teplé svetlo typické pre východ slnka. O chvíľu neskôr sa postupne pridá druhý okruh, ktorý obsahuje iba biele diódy, takže oba okruhy spolu verne simulujú zvyšujúcu sa intenzitu jasného denného svetla. Rovnakým spôsobom, ale v opačnom poradí, prebieha postupné večerné stmievanie svetla.

Odkazy

Napájací kábel má na konci rozdeľovač s dvoma konektormi - každý napája jeden obvod LED, takže svetlo je prispôsobené na použitie s Easy LED Control 2.

Ak chcete svetlo používať samostatne, nie je to samozrejme problém. Súčasťou balenia je káblový rozdeľovač na pripojenie svetla k jednému adaptéru.

Balenie obsahuje:

- svietidlo
- adaptér 12V-2A
- redukciu na montáž do zásuviek pre žiarivky T8
- káblovú rozbočku.

Vlastnosti

Rozmery742 mm
Teplota svetla6400K
Svietivosť1304lm
Intenzita svetla2050LUX (45 cm)
Pre akváriá75 cm - 100 cm
Napájanie16W
Typ osvetleniaLED
Adaptér12V - 2A

Svetlá