Znížená cena Akváriová súprava Aquatlantis Aqua Smart 60 Rozbaliť

Akváriová súprava Aquatlantis Aqua Smart 60

Aquatlantis Aquatlantis

nové

Kvalitná akváriová súprava s osvetlením LED, vnútornou nastaviteľnou filtráciou a ohrievačom. Objem 58 l. Rozmery 60x30x34 cm.

Viac detailov

Skladem

44,51 €

s DPH

52,36 € s DPH

-15%

Detaily

Kvalitná akváriová súprava s LED osvetlením a vnútornou nastaviteľnou filtráciou a ohrievačom. Objem 58 l. Rozmery 60x30x34 cm.

LED osvetlenie

  • Vyššia svietivosť a nižšia spotreba v porovnaní so žiarivkami
  • Nemusíte každý rok kupovať nové žiarivky (žiarivky časom degradujú - znižuje sa intenzita svetla a mení sa vyžarované spektrum
  • Bezpečnosť: pracuje len s napätím 12 V, ochrana IP X8
  • Spotreba len 5,2 W!

Optimálne podmienky pre vitalitu rastlín v akváriu zabezpečí len kvalitné akváriové osvetlenie - ak rastlinám poskytneme dobré podmienky na rast, odoberú si z vody prebytočné živiny a zabránia tak šíreniu rias v akváriu.

Systém LED osvetlenia

LED s diódami novej generácie a spotrebou iba 5,2 W. Svetlo je navrhnuté na verné podanie farieb a na vytvorenie optimálnych podmienok pre rastliny!

Praktický kryt na akvárium

Jednoduchý a elegantný plastový kryt s dvierkami na kŕmenie rýb.

Filter CLEANSYS 200+

Jednoduchý vnútorný filter CLEANSYS 200+ s dostatočným priestorom na umiestnenie filtračných kaziet CLEANBOX. Filtračný výkon možno plynule nastaviť na prakticky minimálny prietok. Tým sa zabráni nadmernému prečisteniu vody, ktoré podporuje rast rias a zhoršuje rast rastlín.

Filtračné kazety CleanBox

Kryštálovo čistú vodu zabezpečujú 3 typy filtračných vložiek obsiahnutých vo vnútornom filtri: jemná pena na mechanickú predfiltráciu, aktívne uhlie na pohlcovanie toxínov a vysoko porézny akvarel je ideálny na činnosť prospešných baktérií. Spoločnosť Aquatlantis ponúka celkom 5 typov filtračných vložiek CleanBox. Tie je možné meniť podľa založenia akvária a stavu rastlín a rýb. Odporúčame aktívne uhlie po ošetrení rýb alebo pri zakalenej vode a špeciálnu kazetu Cleanwater na zníženie dusičnanov a fosfátov pri výskyte rias.

[/vc_row]

Kvalitný 50W tavič EasyKlim+ je už súčasťou sady!

  • Vysoko odolný ohrievač
  • kompletne ponorný
  • vstavaná regulácia teploty


JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE LED

Doporučujeme zakúpiť časovač Easy LED Control so simuláciou súmraku a úsvitu, ktorý vaše ryby zbaví stresu z náhleho zapnutia/vypnutia svetla.

Prejsť na produkt
[/vc_column]
[/vc_row]

Vlastnosti

Rozmery40,5x20,5x26,5 cm
Objem (l)22
Kapacita (l)17
OsvetlenieSafe Lighting LED 2,4W
FiltráciaCLEANSYS 200+
Tavič-

Akváriové sety