Ryby 

Počet produktov v kategórii: 149
Akváriové rybičky a živočíchy ponúkame od roku 2009 v Akvazoo Rataj. Za ten čas sme našli nielen osvedčených a skúsených chovateľov, ale naučili sme sa rozumieť rybám a starať sa o ne s maximálnou starostlivosťou. Ryby kŕmime japonským krmivom Hikari a krmivom Rataj pre extra vyfarbenie a vitalitu. Ryby tiež ošetrujeme odvarom z mandľových listov Bezpečná voda. Mandľové listy sú nielen bakteriostatické, ale podporujú aj kondíciu a vyfarbenie rýb. Do nádrží pravidelne pridávame patróny s uhlíkom+ a Aqua puro.
A v neposlednom rade si tento živý svet veľmi užívame. Poďte sa s nami ponoriť do nášho podmorského sveta. Čo by ste mali vedieť pred kúpou?

Výber rýb

Rybičky si nevyberajte spôsobom páči sa - nepáči sa
, ale premýšľajte o tom, aké podmienky sme schopní rybičkám ponúknuť. To znamená, akú vodu máme k dispozícii (tvrdú alebo mäkkú), akú filtráciu, aké veľké je akvárium a koľko času sme ochotní venovať starostlivosti. Rybičky môžeme rozdeliť do druhových skupín. Jednotlivé skupiny druhov majú podobné požiadavky na chov, preto je optimálne smerovať výber rýb do akvária tak, aby patrili do jednej skupiny alebo skupiny mali aspoň podobné požiadavky.

Pri výbere počtu rýb a majte na pamäti základné pravidlo - 1 cm ryby na 1 liter vody, pri veľkých rybách 1 cm ryby na 2 až 3 litre vody.
DOPRAVA

Informácie o doprave a balení nájdete tade alebo na stránke každého rybieho produktu.
Zobrazených 145 - 149 z 149 položiek

Ryby